Menu

Over ons

In Almelo is het Distributiecentrum (DC) van Timberland gevestigd. Vanuit dit DC bedienen wij de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Timberland staat bekend om haar kwaliteitsschoenen, kleding en accessoires. Binnen het DC houden we ons bezig met het ontvangen, verwerken en versturen van producten volgens de eisen van de markt. Wij streven ernaar een servicegerichte, flexibele en betrouwbare partner te zijn voor onze interne en externe klanten. Hierbij vinden wij het belangrijk om onze kosten te beheersen. Wij willen onze medewerkers een gezonde, prettige en veilige arbeidsomgeving bieden met kansen voor ontwikkeling en ruimte voor maatschappelijke initiatieven.

Voor meer informatie over onze (wereldwijde) maatschappelijke initiatieven,
klik hier

Het Distributiecentrum ondersteunt 9 Europese verkoopkantoren met een eigen netwerk binnen Europa, Midden Oosten, Centraal Amerika, Zuid Amerika, Afrika en India. Het distributiecentrum is uitgegroeid tot een bedrijf met 170 vaste medewerkers en daarnaast een groot aantal uitzendkrachten afhankelijk van het seizoen. De seizoenspieken liggen in het 1e en 3e kwartaal. Het bedrijf kenmerkt zich door enthousiaste mensen en een informele, vlotte bedrijfssfeer.

Timberland is onderdeel van de Vanity Fair Corporation (VFC); één van ’s wereld grootste kledingconcerns. Onder VFC vallen zo’n 20 merken, waaronder ook Vans en The North Face. Wereldwijd zit het gevestigd in meer dan 170 landen en werken er ruim 50.000 medewerkers. VFC is hiermee vrij divers qua regio’s, culturen en leefstijlen. En dat is precies de manier waarop het gewenst is. Bij VFC wordt het gewaardeerd dat medewerkers unieke ideeën bijdragen.                                   

Bekijk hier een impressie van een vrijwilligersdag