Menu
Home Nieuws Timberland aanwezig bij de week van de Logistiek

Timberland aanwezig bij de week van de Logistiek

16 maart 2020

Op 10 maart 2020 was de aftrap van de week van de logistiek, waar ook Timberland vertegenwoordigd was.

In tegenstelling tot andere jaren, waarbij leerlingen en overige belangstellenden bij bedrijven langs kwamen voor een rondleiding, is dit jaar gekozen voor ‘Experience Days’ op 1 centrale locatie, namelijk op het Vliegveld in Twente.

De ‘Experience Days’ vonden plaats op 11 maart 2020 en 12 maart 2020.
Belangstellenden en leerlingen konden verschillende DOE-opdrachten uitvoeren bij verschillende bedrijven. Zo bood Timberland de mogelijkheid om (zo snel mogelijk) schoenendozen te stapelen binnen 45 seconden, het maken van een foto bij de Timberland KIEKbox en het antwoorden van een quizvraag “hoeveel artikelen zijn er in 2019 naar onze klanten wereldwijd verstuurd vanuit Timberland Almelo”.

Uit bovenstaande activiteiten zijn ook drie winnaars naar voren gekomen, die een leuke Timberland goodiebag ontvangen.

Het was erg spannend, maar Phillip heeft op woensdag gewonnen door maar liefst 16 schoenendozen op elkaar te stapelen binnen 45 seconden.
Op donderdag werd dit aantal zelfs nog ruim overtroffen door Denzel met maar liefst 25 schoenendozen.

Het antwoord van de quizvraag was 17 miljoen. Lea zat met haar antwoord van 16,5 miljoen het dichtst bij het juiste antwoord van de quizvraag!

Gefeliciteerd Phillip, Denzel en Lea! Jullie ontvangen binnenkort een mail om de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Tenslotte willen we de organisatie, namelijk Port of Twente, Gemeente Enschede, Werkplein Twente, ROC van Twente en Provincie Overijssel, bedanken voor de organisatie!